Zondag 29 augustus: Dartcompetitie

De inschrijving voor een nieuw seizoen dartcompetitie van de DBBR gaat woensdag 1 september open. Tot 21 september kan worden ingeschreven! De huidige negen dartteams blijven komend seizoen bij Café Santé! Op dit moment is er geen ruimte meer voor nieuwe teams op de vrijdagavond, maar op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen nieuwe teams zich nog aanmelden! 

 

Vrijdag 9 juli: Helaas

De delta-variant van het corona-virus lijkt zich helaas te snel te verspreiden, waardoor het kabinet besloten heeft het nachtleven op slot te gooien. Dit heeft als consequentie dat ook wij de deuren weer om uiterlijk 00.00 uur moeten sluiten :(.

 

Vrijdag 25 juni: Geen handhaving op openingstijden

GOED NIEUWS !!!!!!

 

Op de sluitingstijd van 22.00 uur vanavond, wordt in navolging van Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Dordrecht ook in Leiden niet gehandhaafd! Dit betekent feitelijk, dat Café Santé vanaf vandaag al de normale openingstijden gaat aanhouden.....

Let op: de komende tijd wordt nog steeds gehandhaafd op de 1,5 meter en het zitten op een kruk in horecagelegenheden die niet werken met toegangsbewijzen! Omdat Café Santé behoorlijk wat gasten heeft, die niet gevaccineerd willen worden of nog niet twee maal gevaccineerd zijn, wordt niet gewerkt met toegangsbewijzen!

Bij een "semi-besloten" feestje kunnen we een uitzondering maken..... vraag hiertoe naar de mogelijkheden! Ook tijdens dartwedstrijden zijn uitzonderingen toegestaan. Je hoeft dan alleen tussen de wedstrijden door en na het darten de regels in acht te nemen!

 

 

Zaterdag 26 juni: Darttoernooi

Yesss...... de versoepelingen gaan door en gaan verder dan aanvankelijk voorzien was!!! Dat betekent, dat we vanaf zaterdag 26 juni weer toernooien mogen organiseren en dat er geen "vroege" sluitingstijd meer geldt! Café Santé zou Café Santé niet zijn, als we niet gelijk een toernooi organiseren, dus doen we dat! Meer info staat onder het kopje "darttoernooien"!

 

Zondag 27 juni: 18.00 uur 1/8 finale EK -> Oranje tegen ??

De tegenstander is nog niet bekend, maarrrrrrrr......... Nederland speelt zondag 27 juni om 18.00 uur de achtste finale van de EK Voetbal! Omdat het weer mag, zendt Café Santé deze wedstrijd uiteraard uit. Eindelijk weer met een hapje en een drankje voetbal kijken in ons café...... wie wil dat niet?! Reserveren gewenst (want helaas, we moeten ons nog even aan enkele maatregelen houden), maar dat betekent niet dat het niet gezellig wordt !

 

We dagen de aanwezigen ook graag uit om voorafgaand aan de wedstrijd drie vragen te beantwoorden:

1. Wint Nederland deze wedstrijd wel of niet?

2. Hoeveel strafschoppen worden genomen in de reguliere speeltijd?

3. Hoe vaak wordt in totaal gescoord in de eerste helft van de wedstrijd?

 

Eén vraag goed beantwoord, dan schrapt Café Santé je duurste drankje van je rekening.

Twee vragen goed beantwoord, dan schrapt Café Santé de drie duurste drankjes van je rekening.

Drie vragen goed beantwoord, dan wordt je drankrekening vanaf binnenkomst tot einde wedstrijd betaald door Café Santé!

 

Let op! Reserveer op tijd en helaas vol = vol!