17 September 2022  SLEUTELSTAD-BOKAAL

Jeffrey de Winter en Perry Noordermeer hebben afgelopen avond de Sleutelstad Bokaal 2022 op hun geschreven, de mannen uitkomend voor Downstairs 1 in de DBBR Eredivisie waren op weg naar de finale te sterk voor o.a. Lars Zuiderduin/Danny v/d Plas, Stefan Caspers/Stuart Mortimer.

In de finale won Noordermeer de eerste single tegen Custers met 0-2, vervolgens won de Winter van Kralt met 0-2, vervolgens brachten Custers/Kralt de spanning terug in de wedstrijd door de koppel met 1-2 te winnen, maar was het Perry Noordermeer met de singlewinst op Kralt waarmee de titel een feit was.

De verliezersronde kwam op naam van Kenzo Honsbeek/Lars Konradt, zij versloegen in de finale het koppel Felix Belfroid/Wendy Jansen met 1-2 (Wendy verslaat Kenzo met 1-2, Konradt wint met 2-0 van Felix en de koppel gaat met 2-1 naar Kenzo/Lars)

Winnaarsronde 
Kwartfinales
Johan van Velzen/Peter vd Velden vs Arie v/d Eijkel/Bradley v/d Velden 2-3
Marco Custers/Elmer Kralt vs Aaron Vink/Richard Gerits 3-0
Ronald Boot/Dave van Wissen vs Stefan Caspers/Stuart Mortimer 2-3
Jeffrey de Winter/Perry Noordermeer vs Lars Zuiderduin/Danny v/d Plas 3-0

Halve finales
Arie v/d Eijkel/Bradley v/d Velden vs Marco Custers/Elmer Kralt 2-3
Stefan Caspers/Stuart Mortimer vs Jeffrey de Winter/Perry Noordermeer 0-3

Finale
Marco Custers/Elmer Kralt vs Jeffrey de Winter/Perry Noordermeer 1-3

 

De volgende Sleutelstad Bokaal zal worden georganiseerd op zaterdag 23 september 2023

 

5 augustus 2022

Wat was het warm, wat was het druk, wat een moeite om met een kapotte koelcel voldoende koud bier te serveren...... maar owwww, wat was het tegelijk gezellig! Zo gezellig, dat het toernooi helaas iets te lang duurde (de mensen waren vaak niet van het terras af te krijgen) en achter de bar liep het tussendoor ook wat spaak...... 28 koppels, 56 man/vrouw, teveel? Nee, we hebben de boel geëvalueerd en we kunnen het aan (met een iets vroegere eindtijd :)), met her en der een kleine aanpassing in de organisatie en laten dat ook graag zien op 10 september (bij het volgende koppeltoernooi)!! Dat is trouwens ook gelijk een mooi toernooi om je koppelskills te testen voor "De Sleutelstadbokaal" op 17 september!!!

We zijn het toernooi gestart op zeven banen en evenveel poules, waarna 14 koppels naar de winnaarsronde en 14 koppels naar de verliezersronde gingen. Uiteindelijk won het koppel Dustin Straver/Taco van Delft door in de finale het koppel Tufail Badal/Prim Chigharoe te verslaan met 4-1. Voor zij in de finale stonden versloegen Dustin en Taco de koppels Marco Custers/Mark de Wolf (3-2), Max de Jong/Gerrit de Jong (3-2) en Jimmy Heemskerk/Danny Nonkes (3-1). Tufail en Prim versloegen de koppels Marcel Blikman/Justin van der Velden (3-2), Arie van Iterson/Henny van de Ster (3-2) en Cindy Blanken/Tony van der Laan (3-1).

De verliezersronde werd gewonnen door Alwin Kamphuis/Danny Schreurs. Zij wonnen met 3-1 van Martijn Zonneveld/Richard Gerits. Voordat zij de finale speelden wonnen Alwin en Danny achtereenvolgens van Daan Schuurman/Chris Koot (2-0), Jady Blikman/Chris de Kreek (2-0) en Edith de Bruijn/Angelique van der Leek (2-0). Martijn en Richard wonnen van Lars Konradt/Job Bavelaar (2-1), Michael Winters/Tim Dompeling (2-0) en Zoë Blikman/Timo van Zundert (2-0).

30 juli 2022

Zaterdag leek heel lang een klein toernooi te worden, maar uiteindelijk startten we met 26 deelnemers, waarvan veel nieuwe namen! Het toernooi werd gewonnen door Mohd Nasir Bin Jantan die in de finale Ronald Boot met 5-1 versloeg. Nasir won eerder in de winnaarsronde van Do Olsthoorn (4-0) en Felix Belfroid (3-0). Ronald verlor eerder van Brent Plaisier (maar die moest weg en stelde zijn plek beschikbaar) met 4-2, maar won daarvoor wel met 3-2 van Co Stompé Jr. 

In de finale verliezersronde stonden Jim van Lier en Dave (achternaam helaas onbekend), een finale die met 4-2 gewonnen werd door Dave. Jim won eerder wel van Kevin van Amerongen (3-2) en met 2-1 van Janny (achternaam onbekend :)). Dave won van Patrick van Amerongen (3-2) en Andy van der Leek (2-0).  

29 juli 2022

Vrijdag 29 juli hadden we voor het eerst in lange tijd weer een heus inlooptoernooitje gesponsort door Café Santé..... Uiteindelijk kwamen hier 14 deelnemers op af. Uiteindelijk werd het toernooitje in een spannende finale met 4-2 gewonnen door Mark de Wolf. Mark kwam in de finale door eerder Vincent van der Leek (3-1) en Shirley Kuit (3-0) te verslaan. Hij speelde de finale tegen Lorenzo te Hennepe, die op zijn beurt eerder Boaz Vugts (3-1) en Edith de Bruijn (3-0).

 

In de verliezersronde streden Boeda Daghbach en Angelique van der Leek tegen elkaar. Hierbij trok Boeda aan het langste eind met 3-0. Hij versloeg eerder al Hein Steenvoorden (2-1). Angelique versloeg eerder Jady Blikman (2-0) en Laura Steenvoorden (2-0)

26 juli 2022

Dinsdag 26 juli wederom een toernooi dat meetelde voor de Order of Merit van Café Santé. 32 deelnemers en een zeer goede en ontspannen sfeer. De winnaarsronde en daarmee het toernooi, werd ditmaal gewonnen door Mark de Wolf, die in bloedvorm  verkeerde en Dustin Straver met 4-3 versloeg. Mark won eerder in de knockout van Bradley van der Velden (3-1), Bradly Roes (3-0) en Stefan Caspers (3-0). Dustin bereikte de finale door te winnen van Ronald Boot (3-1), Marnix van Vliet (3-1) en Richard Geers (3-2).

De verliezersronde werd gewonnen door Johan van Velzen. Hij versloeg in de finale Roos van der Velde met 3-0 en bereikte de finale door achtereenvolgens te winnen van Sebastiaan van Duin (2-0), Cindy Blanken (2-0) en Jimmy Heemskerk (2-0). Roos stond in de finale door te winnen van Tony van der Kaaij (2-0), Marco Klein (2-0) en Ricardo Hereur (2-0).

De bijgewerkte Order of Merit na 9 edities vind je hier: Order of Merit.pdf

 

24 juli 2022

Op zondag 24 juli stond - midden in de vakantietijd en met zeer hoge temperaturen - een toernooi ingepland dat meetelde voor onze Order of Merit. Tot onze verbazing deden er 15 dames en heren mee! In de winnaarsronde leverde dit een finale op tussen Johan van Velzen en Ronald Boot. Johan won eerder in de knock-out van Marco Custers (3-0) en Wesley Mol (3-1), Ronald wist te winnen van Marcel Blikman (3-0) en Bradley van der Velden (3-1). In de finale werd de strijd heel snel beslist met een 4-0 winst van Johan, die voor het eerst aan de Order of Merit cyclus bij Café Santé mee deed.

De verliezersronde kwam op naam van Stefan Caspers, die de finale won van Astrid Trouwborst. Eerder won Stefan van Jeroen van der Geest (2-1) en Justin van der Velden (2-1). Astrid won van Hein Steenvoorden (2-1) en Jim van Lier (2-1).

 

23 juli 2022

Zaterdag 23 juli leek een heel rustig toernooitje te worden, maar op het laatste moment hadden we ineens toch 23 deelnemers op de lijst staan. En niet de minste, waardoor het toernooi een gezellig en ook hier en daar spannend verloop kende. Uiteindelijk stonden Kristiaan de Boer en Bradley van der Velden in de finale winnaarsronde. Kristiaan veroverde deze plek door in de knockout achtereenvolgens Michelovic van Velzen (3-1), Jim van Lier (3-0) en Do Olsthoorn (4-3) te verslaan. Bradley bereikte de finale na winstpartijen tegen Ronald Boot (3-2) en Justin van der Velden (4-1). In de finale moest Bradley echter zijn meeerdere erkennen in Kristiaan, die uiteindelijk met 5-3 won. 

In de finale verliezersronde namen Wessel Schouten en Marcel Blikman het tegen elkaar op. Wessel kwam in de finale door te winnen van Robin Heemskerk (2-0) en Hein Steenvoorden (2-0). Marcel won van Angelique van der Leek (2-0) en Shirley Kuit (2-0). De finale won Marcel met een duidelijke 3-0.

16 juli 2022

We gingen zaterdag 16 Juli van start met 26 deelnemers! Vijf poules van vier en twee poules van drie. 

In de winnaarsronde was het Wesley Mol die met de winst er vandoor ging, door 4-0 van Melvin de Greef te winnen (die naar eigen zeggen kansloos ten onder ging). Wesley had hierbij ook een 110 finish! Eerder versloeg Wesley met 3-0 Leroy Pronk en versloeg Melvin met 3-1 Lorenzo te Hennepe.

De verliezers ronde kwam dit keer op naam van Arie van den Eijkel, die met 3-1 Marcel Blikman versloeg. Tony van der Kaay verloor eerder tegen Arie (2-1). Marcel versloeg Winfried Dijker met 2-1 en wist hierdoor de finale te bereiken.

 

9 juli 2022

Afgelopen zaterdag waren wij wederom verrast met een groot aantal deelnemers aan ons wekelijkse 501 Singletoernooi. 36 waren het er in totaal en Bradly Roes mocht zich wederom de winnaar noemen. Bradly haalde de finale door in de knockout achtereenvolgens Arie van den Eijkel (3-0), Norman Peters (3-2) en Bradley van der Velden (3-1) te verslaan. In de finale bleek hij uiteindelijk te sterk voor Pocket Wade (4-1). Pocket haalde de finale door te winnen van Rene Verhaar (3-0), Leroy Pronk (3-2) en Wesley Mol (3-2).

 

De verliezersronde werd dit keer gewonnen door Jim van Lier. In de finale was hij met 3-0 te sterk voor Raymond Stikkelorum.

 

De prijzen voor de hoge finishes gingen naar Bradly Roes (120), naar Rene Verhaar (116) en naar Joost Jansen (116)! Het volgende single toernooi staat gepland voor komende zaterdag. Aanmelden kan als altijd via Zoë Blikman of Edith de Bruijn. Tot dan?    

 

2 juli 2022

Zaterdag was het tijd voor ons maandelijkse koppeltoernooi, dit keer voorafgegaan door een gezellige barbecue.

In totaal deden 15 koppels mee aan het toernooi, dat vlot verliep. Het toernooi werd met 4-1 gewonnen door het koppel Marco Custers/Mark de Wolf. Zij wisten de finale te bereiken door eerst het koppel Peter van der Velden/Richard Geers te verslaan en troffen in de finale Leroy Pronk/Martijn Zonneveld. Leroy en Martijn versloegen Justin en Bradley van der Velden in hun halve finale.

De verliezersronde kwam op naam van Jady Blikman/Wesley Mol, die in een spannende finale het koppel Marcel Blikman/Edith de Bruijn wisten te verslaan met 3-2.

26 juni 2022

Zondag 26 juni werd de zesde editie van onze huisleague gespeeld. Klein toernooitje..... slechts 10 deelnemers, maar dat betekende wel dat er voor sommige deelnemers naar verhouding veel punten te verdienen waren. Tussen de poules en knock-out werden bovendien lekker broodjes bal, ham, kaas etc. geserveerd.

Het toernooi werd gewonnen door Lorenzo te Hennepe! In bijgevoegde ranglijst slechts 15e, maar dat komt omdat hij pas voor het eerst mee deed! Peter van der Velden is momenteel de nieuwe leider in de ranglijst. De overige rankings zijn hieronder te vinden. Er zijn dit jaar nog drie huisleagues, alvorens het finale-toernooi wordt gespeeld! De volgende huisleagues zijn inmiddels ingepland (zie pagina darttoernooien)!

Huisleague stand.pdf

 

25 juni 2022

Het toernooi van zaterdag 25 juni leek in eerste instantie een rustig en klein toernooitje te worden, maar groeide uiteindelijk uit tot een toernooi met maar liefst 36 deelnemers! Voor het eerst voor ons een toernooi waarbij negen van de tien dartbanen gebruikt werden in de poulefase in een super gezellige sfeer en waarbij de organisatie vlekkeloos verliep. Helaas was het alleen nog wat warm binnen (na de tropische temperaturen van de voorafgaande week), waardoor er veel pauzes buiten werden genomen, waardoor het toernooi uiteindelijk in de knock-out fase wat trager verliep (maar daar hoorden we gelukkig geen klachten over :))!

 

Uiteindelijk stonden er 18 deelnemers in de winnaarsronde. De winnaarsronde en daarmee het toernooi werd met 4-0 gewonnen door Bradly Roes, die in de finale Marvin van Velzen versloeg. Om in de finale te komen versloeg Bradly achtereenvolgens Justin van der Velden (3-0), Rob Rietveld (3-1) en Ronald Boot (4-2). Marvin versloeg eerst zijn broer Keanu van Velzen met 3-1 en daarna Danny Haverkom (3-2) en Lars Plaisier (4-3).

 

Ook de verliezersronde kende 18 deelnemers. De "beste verliezer" bleek uiteindelijk onze Duitse vriend Rene Bohte. Hij achtereenvolgens Heintje Steenvoorden (2-0), Jady Blikman (2-1), Tony van der Kaay (3-0) en in de finale Norman Pepers (3-2). Norman kwam op zijn weg naar de finale Laura Steenvoorden (2-0), Boaz Vugts (2-1) en Kim Palstra (3-2) tegen!  

21 juni 2022

Gisteravond een supergezellige dinsdagavond met toernooi dat meetelt voor de Café Santé Order of Merit. 32 deelnemers en als winnaar Bradly Roes. Bradly's weg naar de winst verliep via Tony van de Laan (3-1), Dave van Wissen (3-0) en Bradley van der Velden (3-1). Uiteindelijk won hij de finale met 4-3 van Danny Schreurs. Danny's weg naar de finale verliep via Stefan Caspers (3-2), Ronald Boot (3-1) en Arie van den Eijkel (3-1).

De verliezersronde kwam op naam van Mark de Wolf. Mark won achtereenvolgens van Jeroen van der Geest (2-0), Jason van de Vijver (2-0) en Cindy Blanken (2-1). Hij nam het in de finale op tegen Gerrit de Jong. Gerrits weg naar de finale verliep via winst op Jady Blikman (2-0), Wessel Schouten (2-0) en Raymond Stikkelorum (2-1).

Het volgende toernooi dat meetelt voor de Order of Merit staat gepland op zondag 24 juli!

De nieuwe stand in de Order of Merit staat hieronder:

Order of Merit.pdf

 

Zaterdag 18 juni 2022

Het werd een super gezellig toernooi met in totaal 19 deelnemers, waarbij Café Santé spontaan besloot de hoogste Finish te sponsoren met 20 euro. 

Er werd gestart met vier poules met vier deelnemers en één poule met drie deelnemers en uiteindelijk plaatsten tien deelnemers zich voor de winnaarsronde (best of vijf tot aan finale) en negen voor de verliezersronde (best of drie tot aan finale).

In de finale winnaarsronde wist Lorenzo te Hennepe in een heel spannende pot met 4-3 te winnen van Bradley van der Velden. Om in de finale te komen versloeg hij in de knockout Jim van Lier en Marcel Blikman. Bradley kwam op weg naar de finale Jeroen van der Geest, Rob de Wit en Leroy Pronk tegen. 

De finale verliezersronde werd gespeeld door Edith de Bruijn en Shirley Kuit. Edith wist de finale met 3-0 te winnen, nadat ze in de knockout eerst Laura Steenvoorden en daarna Bianca Oudshoorn versloeg. Shirley Kuit speelde haar weg naar de finale door Jady Blikman en daarna Zoë Blikman te verslaan. 

De gesponsorde 20 euro voor de hoogste finish werd na een finish van maar liefst 140 uitgereikt aan Rob de Wit.

Woensdag 15 juni

Deze week wordt voor de DBBR Beker 3e/4e divisie gestreden voor een plek in de halve finales. Bij Café Santé spelen vrijdag De Vrienden van Santé tegen Café Santé 3. Daarnaast speelt team Ring Ting Ting haar eerste wedstrijd in de zomercompetitie thuis!

Zaterdag is er een Gesloten Bollenstreek Koppeltoernooi in de Zijl, maar er zijn altijd mensen die niet aangesloten zijn bij de DBBR of om andere redenen niet meedoen aan een Gesloten Bollenstreek. Voor hen organiseert Café Santé een 501 Single toernooi. Aanmelden voor dit toernooi kan door een bericht naar Edith de Bruijn of Zoë Blikman of door een whatsapp naar 0638 240690. Een ieder die zich reeds via HM Darts had aangemeld, is door ons overgenomen op onze eigen inschrijflijst!

 

Vrijdag 10 juni inlooptoernooi

Vrijdag 10 juni toch nog 14 deelnemers aan ons inlooptoernooi. Uiteindelijk werd de finale gespeeld door Peter en Bradley van der Velden. Bradley won de finale met 4-3. De verliezersronde werd gespeeld tussen Boeda Daghbach en Behnam Roushanaei. Boeda won met 3-0.

 

Halloweentoernooi 2021

In 2021 organiseerde Café Santé een Halloween toernooi. Veertig deelnemers en oergezellig! Dit toernooi wordt ook in 2022 weer georganiseerd!