Zaterdag 3 juli sponsort Café Santé een extraatje tijdens het toernooi 

Zaterdag 3 juli werd het door Café Santé georganiseerde darttoernooi bezocht door 16 personen. De finale werd gespeeld tussen Felix Belfroid en Ronald Boot. Uiteindelijk won Ronald de finale met 5-2, die met een uitgooi van 146 in de poulefase ook de hoogste finish van de avond gooide. Raymond Stikkelorum en Jim van Lier speelden de finale verliezersronde, welke door Jim gewonnen werd met 3-0. Het bonusspel dat voor 50 euro gesponsord werd door Café Santé, werd gewonnen door Felix, Ronald, Boeda en Jady!

Vrijdag 2 juli eerste inlooptoernooi

Vrijdag 2 juli was het gezellig bij ons eerst inlooptoernooi na Corona! Het toernooi telde 12 deelnemers. Na de gebruikelijke poules en eerste knock-out rondes stonden Vincent van der Leek en Marcel Blikman tegenover elkaar in de finale, die Vincent uiteindelijk won. De finale verliezersronde werd gewonnen door Tony van der Kaay.

 

Het eerste after-corona darttoernooi van zaterdag 26 juni was weer super gezellig!! 

Het toernooi werd gewonnen door Perry Noordermeer, de runner-up was Boaz Vugts. Eerste plek verliezersronde werd opgeëist door Jim van Lier en de hoogste finish van de avond was met een uitgooi van maar liefst 135 voor Rob de Wit. De meeste 180-ers kwamen op naam van Perry (we weten niet exact hoeveel, want hij vertelde het niet meer om de shotjes te ontlopen..... )!