Café Santé beschikt over acht dartbanen, waarvan zes in een aparte zaal naast het cafégedeelte. De acht banen zijn altijd voorzien van kwalitatief goede dartborden en voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van lichtringen. De scoreborden zijn altijd voorzien van goede stiften en worden apart verlicht.

 

Doordeweeks worden de dartbanen regelmatig gebruikt om te trainen. Gedurende het dartseizoen (september t/m mei) is Café Santé de thuisbasis voor negen dartteams die op verschillende niveaus competitie spelen binnen de Dartbond Bollenstreek Rijnland (DBBR) en voor Superleague-team Café Santé Leiden in de hoofdklasse van de Nederlandse Dartbond (NDB). 

 

Ieder weekend organiseert Café Santé toernooien. Gedurende de zomer organiseren wij op vrijdagen inloop-toernooien en op zaterdagen verschillende soorten toernooien. Daarnaast zijn wij een samenwerking gestart met Honsbeek Media. Zij organiseren rondom bijvoorbeeld de feestdagen "speciale" toernooien en zij organiseren "meerdaagse toernooien" die afwisselend plaatsvinden bij Partycentrum De Zijl en Café Santé. Meer info over de samenwerking en mogelijkheid tot inschrijven voor al onze toernooien is te vinden op de website van HM Darts

 

Gaat tijdens een toernooi of competitiewedstrijd een flight kapot of gebeurt er iets anders vervelends met je materialen en heb je geen reservespullen bij je……. geen nood! Café Santé heeft altijd een klein assortiment dartsspullen beschikbaar om het probleem tijdelijk op te lossen!