Café Santé beschikt over acht dartbanen, waarvan zes in een aparte zaal naast het cafégedeelte. De acht banen zijn altijd voorzien van kwalitatief goede dartborden en voor de verlichting wordt gebruik gemaakt van lichtringen. De scoreborden zijn altijd voorzien van goede stiften en worden apart verlicht.

 

Doordeweeks worden de dartbanen regelmatig gebruikt om te trainen. Gedurende het dartseizoen is Café Santé de thuisbasis voor negen dartteams die op verschillende niveaus competitie spelen binnen de Dartbond Bollenstreek Rijnland (DBBR) en voor Superleague-team Café Santé Leiden in de hoofdklasse van de Nederlandse Dartbond (NDB). In 2021 starten beide competities eind september/begin oktober! 

 

Ieder weekend organiseert Café Santé toernooien. Gedurende de zomer organiseren wij op vrijdagen inloop-toernooien en op zaterdagen verschillende soorten toernooien. Daarnaast zijn wij een samenwerking gestart met Honsbeek Media. Zij organiseren rondom bijvoorbeeld de feestdagen "speciale" toernooien en wij zijn een samenwerking gestart met Partycentrum De Zijl, waar in oktober gestart wordt met een regelmatig terugkerend "tripple toernooi". Meer info over de samenwerking en mogelijkheid tot inschrijven voor de toernooien die zij organiseren is te vinden via deze link.

 

Gaat tijdens een toernooi of competitiewedstrijd een flight kapot of gebeurt er iets anders vervelends met je materialen en heb je geen reservespullen bij je……. geen nood! Café Santé heeft altijd een klein assortiment dartsspullen beschikbaar om het probleem tijdelijk op te lossen!